EJEN
SELURUH MALAYSIA

Bertemu dengan ejen yang berbakat dalam membaikpulih dan menyediakan peralatan laptop atau pc yang terbaik . Mempunya pengalaman yang cukup untuk berkhidmat dengan anda

yang terhebat

Ejen Kami

Ed Amin

Area: Kepong / Damansara / Sungai Buloh

Merupakan salah seorang pengasas DrLaptop.my. Berasal dari Tg. Karang, Selangor dan kini menetap di Menjalara, Kepong. Beliau merupakan lulusan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Maklumat (UKM Bangi). Berpengetahuan luas dalam perkakasan komputer, sistem dan web developement.

Farih (Aboy)

Area: Taman Melawati / Taman Melati / Danau Kota (KL)

Merupakan Penolong Jurutera di sebuah agensi kerajaan. Pengalan luas di dalam bidang kejuruteraan menarik minat beliau untuk menjadi salah satu agent DrLaptop.my di kawasan Kuala Lumpur. 

Hazman

Area: UiTM Shah Alam / Shah Alam / Puncak Alam

Aktiviti membantu pelanggan Drlaptop.my diisi pada waktu lapang daripada membuang masa melepak dengan rakan-rakan. Sebagai penghargaan kepada UiTM Shah Alam, beliau menawarkan harga yang lebih murah kepada pelajar-pelajar UiTM Shah Alam dan Puncak Alam. 

Azril ( Mat Yee )

Area: Setiu / Kuala Terengganu / Dungun

Merupakan Agent tunggal DrLaptop di Terengganu. Berasal dari Setiu dan merupakan pemilik kepada perniagaan Comtec Computer.

Nazrin Shah

UiTM Seri Iskandar / UiTM Tapah / Teluk Intan

Merupakan seorang Penolong Jurutera di UiTM Seri Iskandar. Sesuai dengan kerja hakiki beliau, beliau memilih menjadi agent DrLaptop.my sebagai salah satu cara membantu pelajar-pelajar UiTM Seri Iskandar dan UiTM Tapah menyelesaikan masalah Laptop yang dihadapi oleh mereka.

Azzuwan bin Adam

Area: Kuching / Sarawak

Berasal dari Kuching Sarawak. Beliau merupakan satu-satunya Agent DrLaptop.my dari kepulauan Borneo. 

Wan Khairul Fahmi

Cyberjaya / Putrajaya / MultiMedia University (MMU kampus Cyberjaya)

Berasal dari Sungkai, Perak. Beliau merupakan Jurutera Penyiaran ASTRO. Berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Elektrik dan Elektronik UTM, Industri pembaikan laptop bukan lagi asing kepada beliau.

tempat yang hebat untuk orang yang hebat

Kami sedia ambil anda

Jangan lupa email maklumat – maklumat anda kepada kami sekiranya anda berminat ingin menjadi sebahagian keluarga Dr Laptop Malaysia 

Close Menu